Mijn favorieten

Social Media

Wat is Social Media
Je komt het opeens overal tegen: Social Media. Tot nu toe vrijwel alleen populair bij de internetfreaks, maar langzamerhand beginnen meer en meer mensen door te krijgen dat het gebruik maken van SocIal Media niet alleen geweldig leuk is, maar ook ontzettend handig. De meest gebruikte vormen van Social Media zijn Facebook, Twitter en Youtube

Wat is de toevoegde waarde van Social Media voor het kopen of verkopen van een woning?
Via een bericht op Twitter kunt u uw woning op een andere manier onder de aandacht brengen. Doordat er in een bericht maar 140 tekens beschikbaar zijn, wordt echt het belangrijkste van de woning beschreven. Alle woningen op de site van Thuismakelaar.nl zijn voorzien van een Twitter-knop, herkenbaar aan de letter "t". Iemand die op de site een woning tegenkomt die hij/zij leuk vindt, kan deze woning met één druk op de knop laten zien aan al zijn/ haar volgers. Snel en gemakkelijk.

Twitter kan ook heel goed gebruikt worden om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt.
Als u meer wilt weten over waar Jeroen Bouwman van thuismakelaar.nl mee bezig is, u kunt hem volgen via Twitter: via dit Micoblog systeem volgt en informeert hij over de ontwikkelingen op de Nederlandse woningmarkt.

Verder vindt u ons op het filmkanaal YouTube, Facebook, Pinterest en Instagram