Mijn favorieten

Over Thuismakelaar.nl

Thuismakelaar.nl is een nieuw NVM makelaarskantoor in de Haagse regio. Achter dit jonge bedrijf zit een gedreven beëdigd makelaar met ruim 15 jaar ervaring in deze branche.

Een woning vlot verkopen door een vermelding op Funda of een andere woningsite, een advertentie plaatsen en een Open Huis houden, is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. Om een woning onder de aandacht te brengen van potentiële kopers, dient de makelaar ook andere media kanalen aan te boren.

Jeroen Bouwman heeft jarenlange ervaring opgedaan bij een groot ambachtelijk NVM makelaarskantoor in Den Haag en gaat zich nu met Thuismakelaar.nl richten op het "nieuwe makelen". Zo wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van de zgn. social media zoals Twitter, YouTube en Facebook. Media die mensen bij elkaar brengen die elkaar normaal nooit zouden zijn tegengekomen. Met social media kan je een enorm netwerk opbouwen en onderhouden. Ideaal voor woningverkopers en zoekers!

Voor iedere woning die via Thuismakelaar.nl te koop komt, wordt een apart marketingplan gemaakt. Ieder huis is tenslotte uniek! Naast deze nieuwe en originele manier van verkopen, richt de Thuismakelaar.nl zich tevens op aankopen en taxaties (o.a. NWWI en Taxateursunie).

Wilt u meer weten over deze unieke manier van benaderen van de woningmarkt bel dan (070) 404 1950, 06-39757262 of stuur een e-mail naar welkom@thuismakelaar.nl