Mijn favorieten

Nutselect

Tijdens een verhuizing zijn er een heleboel dingen die u moet regelen. Om het u gemakkelijk te maken heeft Thuismakelaar.nl voor het regelen van uw nutsvoorzieningen een contract afgesloten met de onafhankelijke organisatie NutSelect. Met de service van NutSelect regelt u snel en eenvoudig elektriciteit, gas, warmte en water voor uw nieuwe woning. U kunt uw huidige voorzieningen meeverhuizen of nieuwe contracten afsluiten die beter aan uw persoonlijke eisen en wensen voldoen. U treft hier dan ook een prijsvergelijking aan tussen de verschillende leveranciers die in uw postcodegebied werkzaam zijn.

Via de e-mail ontvangt u van NutSelect een persoonlijke login code. Vervolgens kunt u via deze link inloggen om op deze wijze uw nutsvoorzieningen te regelen, of om de status. van uw aanvraag te bekijken. NutSelect meldt uw aanvraag of verhuisbericht rechtstreeks aan bij de leverancier van uw keuze. Na ontvangst van uw aanvraag via NutSelect neemt de leverancier contact met u op om één en ander verder af te handelen.

Het gebruik van NutSelect is gratis. Om uw verhuizing probleemloos te laten verlopen, raden wij u aan uw nutsvoorzieningen minimaal twee weken van te voren te regelen. Uw gegevens worden uitsluitend voor doeleinden gebruikt zoals hierboven beschreven. Het regelen van uw nutsvoorzieningen tijdens de verhuizing was nog nooit zo gemakkelijk. U regelt het binnen enkele minuten.